Kaposvári Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium, Technikum és Kollégium
7400 Kaposvár, Szántó u. 11.

Tel.: 82/527-340, Fax: 82/527-345

www.facebook.com/zichyiparmuveszeti

E-mail címek: 

Horváth Csabáné - Piroska iskolatitkár: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Surányi Péter igazgató: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vágner Mátyás igazgatóhelyettes: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Németh Rudolf igazgatóhelyettes: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bugovits Anikó gyakorlati oktatásvezető: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fehér Gábor kollégiumvezető: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tóth-Lergel Fruzsina gazdasági ügyintéző: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Müller Nikoletta könyvtáros: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.