Tisztelt Szülők, Gondviselők!
Tisztelt Pedagógusok!
Kedves Tanulóink!

Tájékoztatom az érintetteket, hogy a 2020. márc. 20-ra tervezett szülői értekezleten történő személyes megjelenéstől eltekintünk. Tanáraink telefon lesznek elérhetők (82/527-340) azon a napon 13:15 és 14:30 közötti időben és ily módon tudnak tájékoztatást adni a tanulók előmeneteléről.

Az iskolát, ill. az osztályközösséget érintő kérdésekről szintén 2020. 03. 20.-án, a Kréta rendszeren valamint a honlapunkon keresztül adunk tájékoztatást.

A koronavírussal kapcsolatban az alábbi linken egy újabb, hasznos információkat tartalmazó video nyílik meg. https://www.youtube.com/watch?v=sO5t7sK3XfQ

Kérem a tisztelt szülőket, hogy amennyiben gyermekeiket a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében otthon tartják, mert külföldről vagy veszélyesnek tartott helyről hazaérkezett rokonnal, ismerőssel érintkeztek, úgy ezt e-mailban jelezzék az osztályfőnöknek vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. iskolai címen, mert az értesítés a távolmaradás igazolásaként is szolgál továbbá, hogy tudjuk milyen hosszú időtartamú távéllétre számíthatunk a tanuló részéről. A jelen álláspont szerint a fenti esetben maximum két hét távolmaradás indokolt. Ezen idő alatt elektronikus kommunikációs csatornák valamelyikén tudja az érintett tanuló a kapcsolatot tartani az iskolával, elkerülendő a tananyagban történő lemaradást. Érdemes a háziorvosnak is jelenteni a tényt.

Továbbra is kövessék nyomon az iskola honlapján (www.kapos-zichy.hu) megjelenő információkat, illetve a Kréta rendszeren keresztül kapott üzeneteket!

Kaposvár, 2020-03-13
Surányi Péter
igazgató