Kedves Érdeklődők!


Tisztelettel
meghívom Önöket nyílt napjainkra melyeket

  • 2018. október 13-án (szombaton) 900 órától, illetve
  • 2018. november 17-én (szombat) 1000 órától tartunk iskolánkban.

A nyílt napok keretében az általános tájékoztató után nyitott szakmai műhelyekkel, bemutatókkal a szakmai órákon láthatják tanulóinkat, kérdéseket tehetnek fel képzéseinkről a szaktanároknak, illetve tanulóinknak is.

Iskolánk címe: 7400 Kaposvár, Szántó u. 11. (82/527-340)

A felvételi eljárás rendünkről a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan, illetve a felvételi előkészítő foglalkozásokról itt a www.kapos-zichy.hu iskolai webcímünkről is tájékozódhatnak az osztályfőnökök, a tanulók és gondviselőik.

Végzős tanulók látványos tájékoztatására szeretném javasolni honlapunk www.kapos-zichy.hu/index.php/galeria/videok oldalon található filmünk osztályfőnöki órák keretében történő megtekintését (10 perc).

Felhívjuk a jelentkező tanulók szülei és osztályfőnökei figyelmét, hogy a KIR jelentkeztetési felületen csak a négyjegyű tagozatkódok jelennek meg. Iskolánk felvételi eljárásrendjében, vagy a most küldött felvételi tájékoztatónkban tudják a szakokat beazonosítani, ezért kérjük, hogy ezek figyelembevételével töltsék ki jelentkezési lapjaikat! Kérdés esetén iskolánk is ad tájékoztatást.

Kaposvár, 2018. szeptember 24.

Surányi Péter
igazgató