Köszönjük! Minden felvett tanulónktól beérkeztek a
megadott határidőig kért dokumentumok!

Értesítem, hogy felvétele orvosi vizsgálattal és az intézménybe történő beiratkozással válik érvényessé. Kérjük, hogy a levéllel megküldött dokumentumokat kitöltve postai úton küldje meg iskolánk címére, 2020. május 30-ig.

I.
Előzetes orvosi alkalmassági vizsgálatához az ezzel a levéllel megküldött egészségügyi kérdőívet és a hozzátartozó mellékleteket.
II. Beiratkozáshoz a következő dokumentumok kitöltése és beküldése szükséges:
 1. „adatlap a középfokú beiratkozásról” és
 2. „nyilatkozat a gyermek törvényes képviseletéről”, illetve
 3. „nyilatkozataziskolaiHázirendmegismerésérőléselfogadásáról,”ehhezkérjük,
 hogy a honlapon elhelyezett iskolai Házirendet megismerni, elolvasni szíveskedjenek,
 4. amennyiben kollégiumi ellátást kér, akkor a „kollégiumi felvételi kérelem 2020”
 dokumentumot.

8. évfolyamos bizonyítványának átvételét követően kérjük, hogy bizonyítványa 8. évfolyamos részének fénymásolatát vagy szkennelt változatát kérjük június 22-ig e-mailban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldeni!

III. Szeptemberben, illetve az iskola indításakor kérjük, hozza magával:

  • - általános iskolai bizonyítványát,

  • - személyi igazolványát, lakcímkártyáját,

  • - TAJ-, adókártyát

  • - amennyiben van szakértői véleménye -sajátos nevelési igény vagy beilleszkedési tanulási magatartási zavarral küzdő,

  • - amennyiben van érvényes igazolása – tartós betegség, 3 vagy több gyermek esetén családi pótlék, rendszeres gyermekvédelmi támogatás, hátrányos vagy halmozottan helyzetről, a levéllel megküldött:

  • - kitöltött diákigazolvány adatlapot,

  • - illetve a helyileg illetékes Okmányirodában a diákigazolványhoz „Nemzeti egységes kártyarendszer” adatlapot kell készítetni és ennek elkészülte után, a kapott NEK adatlapot is el kell hoznia, vagy beszkennelve meg kell küldenie a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre legkésőbb 2020. augusztus 31-ig, mivel NEK adatlap megléte nélkül diákigazolványt készíttetni nem tudunk!

  • - A felvételt nyert tanulók a diákigazolvány elkészültéig ideiglenes diákigazolványt kapnak.

    Tájékoztatjuk felvételt nyert tanulóinkat, hogy akik nem postai úton szeretnék az eljárást lefolytatni azoknak a beiratkozásra a Kréta rendszeren keresztül is van lehetőségük 2020. június 15. és június 22. közötti időszakban az e-Ügyintézés, BKI folyamat segítségével.