Kedves Érdeklődök!

Iskolai nyílt napunkat az általános iskolánknak is kiírt leveleknek megfelelően az idei tanévben online módon tartjuk, melynek tartalma 2020.október 17-től iskolánk honlapjának (www.kapos-zichy.hu) felvételi menü pontjában lesz elérhető.

A nyílt napon az általános tájékoztató (intézmény bemutatása, felvételi, jelentkezés menete) után nyitott szakmai műhelyekkel, bemutatókkal folytatjuk, szakmai órákon láthatják tanulóinkat. A megtekintés után online módon a jelzett email címen várjuk az esetlegesen meg nem válaszolt kérdéseket, melyre feldolgozás után válaszolunk. (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A kijelölt időpontra a fent említett videón kívül megtalálható lesz a kiadványunk, a látott prezentáció, a bemutatófilm valamint a felvételi eljárás rendje is.

Örömmel tudatom, hogy a felvételi előkészítő foglalkozásokat a megszokott rendben megtarthatjuk, melyről a tájékoztatást a felvételi menüben szintén megtalálják.

Kaposvár 2020.10.05