Kedves Érdeklődő!

Tisztelettel meghívom Önöket nyílt napjainkra amely 2022. október 1-én és október 22-én szombaton 10 órakor lesz.

Reményeink szerint a hagyományos, minden évben megtartott nyílt napunkat fogjuk végig vinni az idei tanévben is.

A nyílt napon az általános tájékoztató (intézmény bemutatása, felvételi, jelentkezés menete) után nyitott szakmai műhelyekkel, bemutatókkal folytatjuk a programot, szakmai órákon láthatják tanulóinkat. A megtekintés közben bármely a képzésre, kollégiumra vonatkozó kérdésre választ kaphatnak, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen ezeket később is feltehetik.

Kiadványunkat elektronikus úton is csatoltuk, de bemutató filműnkkel együtt honlapunkon megtalálhatóak: http://kapos-zichy.hu/index.php/felveteli.

Örömmel tudatom, hogy a felvételi előkészítő foglalkozásokat a megszokott rendben megtarthatjuk, melyről a tájékoztatást iskolánk honlapjának felvételi menüjében szintén megtalálják.

Felhívjuk a jelentkező tanulók osztályfőnökei és szülői figyelmét, hogy a KIR jelentkeztetési felületen csak a négyjegyű tagozatkódok jelennek meg. Iskolánk felvételi eljárásrendjében, vagy a most küldött felvételi tájékoztatónkban tudják a szakokat beazonosítani, ezért kérjük, hogy ezek figyelembevételével töltsék ki jelentkezési lapjaikat!

Surányi Péter igazgató